HomeLivrare colete

Servicii transport persoane in conditii impecabile.

Livrare Colete
Anglia

Seriozitatea este unul dintre principiile de care trebuie sa beneficieze un client atunci cand apeleaza la o companie de transport colete Anglia.

Pentru ca vorbim despre un mediu de afaceri dinamic, unde schimbarile se produc adesea spontan, compania noastra reuseste intotdeauna sa raspunda cu promptitudine cerintelor actuale ale pietei prin oferirea unor servicii de transport calitative si la preturi cat mai optimizate pentru a putea face fata unui mediu de afaceri competitiv.

Chihaia Tour Travel este firma de transport colete Anglia de care ai nevoie atunci cand iti doresti un parteneriat de lunga durata, bazat pe incredere si profesionalism. Firma noastra poate pune la dispozitia clientilor o varietate de servicii de transport marfa pe ruta Anglia-Romania sau Romania-Anglia. In functie de numarul de colete pe care doriti sa il trimiteti, compania noastra va poate pune la dispozitie vanete, camionete si camioane care sa transporte coletele in siguranta pana la destinatie

Condiții de transport: Solicitarea și utilizarea serviciilor de transport, expediție de marfă și curierat oferite de Chihaia Tour Travel sau trimiterea formularului de precomandă înseamnă că accepți si că îți exprimi acordul ca personalul Chihaia Tour Travel , autoritățile vamale, poliție sau alte organe de control, să verifice conținutul coletelor tale și să înlăture sau să confiște produsele și mărfurile interzise la transport, conform acestei legii. Nu vom lua în considerare nici o reclamație ulterioară privind recuperarea produselor confiscate (exemplu: țigări, tutun sau alte produse din tutun, produse din alcool, artificii etc. ).

Nu ne asumăm răspunderea pentru coletele cu conținut perisabil care rămân în custodia noastră din vina expeditorului sau a destinatarului și vom arunca produsele perisabile din colete în momentul în care acestea se deteriorează. Nu vom acorda nici un fel de despăgubire în acest caz.

Te vom contacta imediat ce primim precomanda.

ALTE SERVICIIPrincipale

FORMULAR REZERVARE

Contact solicitare servicii

Despre noi

Firma noastra a luat ființă in anul 2016, având ca obiect principal de activitate transportul pe ruta Romania-Anglia de persoane precum si transportul ocazional de colete sau marfuri sau vehicule pe platforma.
https://chihaiatourtravel.ro/wp-content/uploads/2019/02/trasport-pers.png

Sunati-ne

+40 754 380 267

si primiti estimare pret